10YUP: Waar sta jij over 10 jaar?

10 Years Up App installeren

Welkom bij het 10 Years Up (10YUP) onderzoek!

 

Het onderzoek en de prijzen

Het 10 Years Up project is een groot onderzoek, die  bestudeert welke toekomstdoelen jongeren hebben en welke strategieën ze gebruiken om hun doelen te behalen. Klik hier voor meer informatie over het onderzoek en deelname.

Elke meting verloten wij mooie prijzen onder de deelnemers die alle vragen invullen (de ‘over je doelen’ en ‘over jou’ vragen in de app). Dit meetmoment verloten wij:

  • 5x een JBL Go 3 draadloze speaker
  • 10x een JBL koptelefoon
  • 50x een tony chocolonely chocoladereep

Doe snel mee en maak kans op deze mooie prijzen!

 

Direct meedoen: De 10 Years Up app installeren

Je kunt direct meedoen door de smartphone app ’10 Years Up’ te installeren op je telefoon. Klik hier voor meer informatie over de app. De app is beschikbaar in de Playstore of App store.

Download Android: Download iOS:

 

Als je meedoet aan het onderzoek, vragen wij je om één keer per drie maanden via de app aan te geven welke doelen op dat moment voor jou gelden en hoe jij die wilt behalen (de ‘over je doelen‘ vragen) en om een aantal overige vragen over jezelf in te vullen (de ‘over jou‘ vragen). Het duurt ongeveer 10-15  minuten per keer om de vragen te beantwoorden.

 

De allereerste keer dat je de app gaat gebruiken en meedoet met ons onderzoek, vragen wij je om je te registreren in de app. Vervolgens krijg je een bevestigings e-mail met een informatietekst. Wij vragen je om deze tekst goed door te nemen en toestemming te geven voor deelname. Zodra je toestemming hebt gegeven kun je inloggen in de app en de vragen invullen. Vanaf 16 jaar mag je zelf toestemming geven voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek en heb je geen toestemming van je ouders nodig. Dit meetmoment kun je invullen tot en met donderdag 4 november. Doe snel mee en maak kans op de mooie prijzen!